VIDEO / Meci de mărţişor: Vasile Botomei vs. Poliţia Primăriei

Un scandal în plină zi de 1 Martie. Avocatul Vasile Botomei, administrator al firmei Bartolo Prod SRL, s-a luat la harţă cu lucrători ai Poliţiei Primăriei. Scandalul a izbucnit în urma unui control al poliţiştilor comunitari la cele două societăţi comerciale (n.r. – o caramangerie şi un aprozar) care au închiriat spaţii de la Sc Bartolo Prod SRL şi care funcţionau fără autorizaţie de la Primărie. “Noi nu suntem din Bacău. Am venit de la Adjud şi nu ştiam că între Botomei şi Primărie este un conflict mai vechi. Nu ştiam că Primăria nu a eliberat autorizaţie de funcţionare pentru aceste spaţii”, a explicat patronul unei caramangerii, care a închiriat de trei zile unul din spaţiile de la SC Bartolo Prod SRL. În aceeaşi situaţie se află şi administratora unui aprozar care a fost nevoită să închidă afacerea deoarece nu funcţiona într-un spaţiu neautorizat de Primăria Bacău.

Reprezentanţii Poliţiei Primăriei afirmă că Botomei “a sărit la bătaie“ ba chiar a lovit pe unul dintre inspectorii din cadrul Biroului de Inspecţie Comercială din cadrul Poliţiei Primăriei Bacău. “Vasile Botomei a devenit agresiv, a lovit-o pe doamna care efectua controlul într-o zi cu semnificatii speciale pentru femei, adresând injurii colegului acesteia, motiv pentru care în zonă s-a deplasat şi o patrolă de ordine publică.  Împotriva lui Botomei, urmează să fie dispusă masura de sancţionare contraveneţională pentru injurii şi agresarea organelor de control, urmând a fi înaintată o plângere privind infracţiunea de ultraj către organele competente”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Primăriei Bacău. (Olimpia FILIP).

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

4 comentarii la „VIDEO / Meci de mărţişor: Vasile Botomei vs. Poliţia Primăriei

 • 2 martie 2010 la 1:40
  Permalink

  Cu ocazia zilei de 1 martie inspectorii de la Politia Primariei Bacau au venit la acest magazin sa ceara spaga pentru a fi lasat administratorul firmei sa functioneze. Firma detine toate autorizatiile necesare, fiind autorizata in procedura simplificate prin Biroul Unic din cadrul Registrului Comertului Bacau. Daca nu este legala autorizatia de functionare de la Registrul Comertului pe care o dispune judecatorul delegat, atunci ce mai este valabil ?? Firma a fost obstructionata intentionat sa nu mai desfasoarae activitate, desi detine autorizatie de profil de la Directia Sanitar Veterinara Bacau, are casa de marcat fiscala, are angajatii cu contract de munca, plateste impozite la stat, dar nu este agreata de Primar pentru ca nu da spaga la functionarii din primarie. In acerst context cand doi inspectori au venit sa ceara spaga: carne, carnati, salam si fructe, vanzatorii m-au chemat , iar eu in mod politicos i-am invitat afara, cu atat mai mult cu cat firma avea inventar. Nu a fost agresat nimeni, iar inspectorii mint pentru a coperi abuzul lor. Probabil daca li se dadea cate o sacosa de carne, una de salam, si una de carnati, nu mai ziceau nimic! Iata de ce trebuie eliminate o serie de inspectii din partea Politiei Primariei Bacau, pentru ca dau nastere la abuzuri !

  Răspunde
 • 2 martie 2010 la 11:49
  Permalink

  Dar asta cand se duce la puscarie?! Pe vremea lui Seche se batea cu el pentru un spatiu de langa Policlinica cu Plata, acum ca e Stavarache e avocatul lui Seche si il injura pe primar. Eu nu inteleg de ce nu ii demoleaza cascarabetele daca nu au autorizatie de constructie. Sa il lasam sa urle, dar la „vorbitor”…

  Răspunde
 • 10 martie 2010 la 21:32
  Permalink

  acest individ care a talharit pe toata lumea isi face de cap in orasul nostru nu exista cineva sa-l opreasca,sa-l aresteza,cate rele a facut? a furat partidul PDL ,s-a declarat singur avocat,decan de bacau fara sa aiba studiile superioare in drept BACAOANI TREZITI-VA SI OPRITI ACEST INFRACTOR!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 • 27 iunie 2010 la 12:11
  Permalink

  Cititi in ziarul Desteptarea din Bacau din 22 iunie 2010, articolul ,,joaca de-a autorizatiile din Primaria Bacau, cercetata de Parchet- Autorizatie veche de un an, valabila un weechend” . Este ridicol acest primar Stavarache Romeo, care spune 6 ani ca spatiile de la bartolo nu ar fi legale, ca tot el sa se justifice ca au fost intocmite,aprobate autorizatiile de functionare pentru spatiile de la Sc Bartolo Prod Com SRL, din str. republicii 27, A,3, dar ca nu ar fi venit dopmnul Botomei vasilke sa le ridice.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.