Angelina Jolie o va interpreta pe regina Cleopatra

Actriţa americană Angelina Jolie o va interpreta pe Cleopatra, într-un nou lungmetraj care o va readuce pe marele ecran pe legendara regină egipteană, potrivit contactmusic.com.

Angelina Jolie va călca, astfel, pe urmele celebrei Elizabeth Taylor, care a portretizat-o pe Cleopatra în filmul din 1963 cu acelaşi titlu. Noul proiect cinematografic va avea la bază un scenariu adaptat după biografia „Cleopatra: A Life”, scrisă de Stacy Schiff.

Producătorul Scott Rudin a confirmat pentru USA Today că acest proiect cinematografic „este conceput cu şi pentru Angelina Jolie”.

Presa de la Hollywood afirmă că şi actriţa Catherine Zeta-Jones se află în negocieri avansate pentru a o interpreta pe Cleopatra într-un musical 3D regizat de Steven Soderbergh, în care actorul australian Hugh Jackman îl va juca pe iubitul reginei egiptene, Marc Antoniu.

În 1963, galezul Richard Burton a interpretat rolul lui Marc Antoniu în filmul „Cleopatra”, al cărei rol a fost jucat de Elizabeth Taylor, iar cei doi actori, căsătoriţi fiecare cu alţi parteneri în acel moment, au început o legătură pasională.

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din „Schimbul/ Changeling”, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în „Dl. & Dna. Smith”.

Antena3.ro

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.