VIDEO // Fotbal // Liga a 3-a // Sport Club şi FCM Bacău au învins

Sport Club Bacău a reuşit să învingă în meciul disputat vineri, de la ora 17.00, pe stadionul Letea, programat în etapa a 3-a a celei de a treia Ligi fotbalistice, pe CSM Paşcani. Spectatorii ce au rezistat în tribune în prima repriză, pe o ploaie sâcâitoare, în care gazdele nu au reuşit să înscrie deşi au dominat în mare parte, au savurat o „triplă” în cea de-a doua parte a jocului.

Astfel, în minutul 48 Pricop a executat direct o lovitură liberă de la 30 de metri, în dreapta portarului Luca, pentru 1-0. Nouă minute mai târziu, acelaşi Pricop a înscris din nou, şutând din vole de la 12 metri. Al treilea gol al băcăuanilor s-a marcat în minutul 67, atunci când Răduţoiu a centrat de pe dreapta pentru Vasiliu, care a reluat balonul în plasă din apropiere.

În minutul 79, nou-intratul Doicaru l-a faultat în propriul careu pe Davidoaia, iar Ştiubei a şutat de la 11 metri pe lângă poartă. Arbitrul a dictat repetarea loviturii, Olăriţa şi-a încercat şi el norocul dar a tras în bară.

S.C. BACĂU: Ignătescu – Răduţoiu, Adăscăliţei, Bamba, Banu – De Grood (min. 65 Milovanovic), Pintea – Vasiliu (min. 82 F. Matei), Petrea (min. 46 Drăgan), Pricop – Ungureanu (min. 74 Doicaru). Antrenor: Ciprian Panait.

CSM PAŞCANI: Luca – Ancuţa (min. 72 Olteanu), Olăriţa, Doroftei, D. Radu – Roşu, Azaharioaei, Melinte, Maftei – Ştiubei (min. 81 Gaboran), Râşcu (min. 53 Davidoaia). Antrenor: Marian Ivan.

***

La rândul său, FCM Bacău a reuşit să învingă la Politehnica Galaţi cu 2-1, într-un meci disputat la aceeaşi oră pe un teren sintetic. Scorul a fost deschis de băcăuani în minutul 17 prin Doboş, care a şutat de la 20 de metri în bară, iar ulterior mingea a ricoşat în plasa din partea dreaptă a porţii gălăţenilor.

Gazdele au pus presiune în careul oaspeţilor şi în minutul 47, Francis a trimis din afara careului, de la aproape 18 metri, un şut centrare care a ajuns în cele din urmă cu noroc în poarta Stamatin, surprins de traiectoria mingii.

Elevii lui Ghiţă Poenaru trec din nou în avantaj în minutul 67, când Curiliuc a speculat o greşeală de plasament a fundaşilor centrali gălăţeni şi a trimis mingea în poarta apărată de Stoica.

FCM BACĂU: Stamatin – Codreanu, Lozneanu, Ursu, Eudean – Lipovanu (min. 90+1 Bursuc), Apostol (min. 84 Mihălăchioaie), Menghia (min. 50 Curiliuc), Doboş – Boghian, Luncanu (min 65 Apostu). Antrenor: Gheorghe Poenaru.

foto: Sport Galati

***

În cel de-al treilea meci al zilei cu echipe băcăuane FCM Oneşti – AEROSTAR Bacău 3-0 (la pauză 1-0 ) . Au înscris Tofan (minutele 37 şi 52 – din penalti) şi Pântea (min. 77).

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

One thought on “VIDEO // Fotbal // Liga a 3-a // Sport Club şi FCM Bacău au învins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.