Google+

Sechelariu a fost audiat în dosarul ”Şpagă la Transport Public”

→ Procesul în care fostul edil este învinuit de cumpărare de influenţă s-a ţinut cu ușile închise

→ Omul de afaceri n-a stat în faţa instanţei mai mult de o oră, iar următorul termen va avea loc pe 16 noiembrie

Dumitru Sechelariu, fostul primar al municipiului, a fost chemat marţi, ora 13.00, în fața judecătorilor  Tribunalului Bacău pentru a fi audiat într-un nou termen al procesului ”Șpagă la Transport Public”.

În același dosar mai este judecat și Iuliean Șutu, fostul director al societății de transport, acuzat de procurori ca fiind intermediarul dintre  Sechelariu și judecătorii Curții de  Apel.

”Am dat ieri o declarație. Trebuia să fiu și eu chemat în proces, ca să mă mai terfelească puțin. Am spus că nu am nicio legătură cu ce s-a întâmplat în luna februarie. Dacă se va considera că trebuie să mai dau și alte declarații, am să mă prezint ”, a afirmat Dumitru Sechelariu.  Următorul termen stabilit de instanță va avea loc pe 16 noiembrie 2010.

Trei martori din dosarul ”Șpagă la Transport Public” vor fi audiați în următoarele zile de judecătorii Tribunalului Bacău.

Conform rechizitorului procurorilor DNA, el este învinuit că ar fi încercat prin Iuliean Șutu, fostul director SC Transport Public SA, să mituiască judecătorii Curții de Apel Bacău pentru obținerea unei sentințe favorabile în vederea câștigării unui teren dee 33.375 de metri pătrați pe care societatea de transport avea clădirile, dar pentru care nu există acte de proprietate.

Sechelariu a primit deja pentru teren un acont de 2, 5 milioane de euro de la compania Kaufland, urmând, ca la parafarea definitivă a contractului, să mai primească încă o diferenţă de 5.5 milioane de euro. (Olimpia Filip)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania