Copilul de 7 ani disparut a fost găsit

Zeci de poliţişti şi jandarmi din Bacău au fost în alertă, vineri, după ce un cetăţean a sesizat în scris Secţia 1 Poliţie despre faptul că fiul său de 7 ani a dispărut din faţa unei unităţi şcolare.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că la data de 10.12.2010, după terminarea orelor de curs, minorul a fost lăsat singur în faţa şcolii pentru câteva minute, de către tatăl său, timp în care copilul a dispărut.

Semnalmentele minorului au fost transmise tuturor patrulelor din municipiul Bacău. Zeci de poliţişti şi jandarmi s-au mobilizat în căutarea copilului de 7 ani.

Un cetăţean din municipiul Bacău, aflat într-un centru comercial, a remarcat prezenta unui minor neînsoţit de către un adult şi a sesizat imediat Poliţia prin 112.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au identificat, în incinta centrului comercial, pe minorul de 7 ani dat dispărut. Acesta a motivat plecarea sa prin faptul că în ultima perioadă calificativele obţinute la şcoală nu au fost dintre cele mai bune.

Minorul a fost încredinţat părinţilor.

(comunicat IPJ)

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.