Liceenii de la Colegiul Naţional G.Vrânceanu s-au alăturat echipei HFH Comăneşti şi familiilor afectate de inundaţii

Habitat for Humanity Comăneşti împreună cu 50 de voluntari de la Colegiul N.V Karpen şi 13 de la  Colegiul National Vrânceanu, cu sprijinul Vodafone, Dedeman si Lafarge au ajutat peste 50 de familii afectate de inundaţiile din vară.

Dupa ce luna trecută Habitat for Humanity Comăneşti a lucrat alături de familiile sinistrate din comuna Margineni si 50 de voluntari de la Colegiul N.V Karpen, alături de Dedeman care a distribuit materialele de constructii si Lafarge care a distribuit un tir de ciment alb, săptămâna aceasta s-au alăturat si 13 elevi de la Colegiul National G.Vrânceanu, Bacău.

În urma ajutorului primit din partea voluntarilor de la Colegiul Naţional G.Vrânceanu, patru familii au reuşit să facă progrese considerabile la repararea locuinţelor. Elevii au dat  la mână ustensilele necesare, au cărat scândura, nailoane, polistiren şi au facut  curăţenie în curţile familiilor.

“Elevii de la Colegiul National G.Vrânceanu au intrecut toate aşteptarile şi sperăm să colaboram cu elevii de la această instituţie până la finalizarea proiectului, şi nu numai.  Cele 4 familii ne-au mulţumit în nenumărate rânduri pentru ajutorul acordat de cei 13 liceeni. Cu ajutorul acestor copii minunati aceste familii vor avea parte de Sărbători liniştite, vor putea să le deschidă uşa colindătorilor si să-i poftească în casele lor călduroase”  a precizat Constantin Croitoru, şef de santier la Filliala Comăneşti a organizaţiei Habitat for Humanity.

„Oricine este binevenit sa participe fie prin donatii, fie ca voluntar in proiectul nostru. Donează  o zi din timpul tău liber să ajuti familiile aflate in nevoie!”

Comunicat HFH

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.