Google+

Maşini blocate din excesul de zel al Primăriei

Mașinile parcate în fața Poliției Municipiului Bacău au fost blocate de muncitorii Primăriei, care s-au apucat cu sârg să monteze 60 de piloni metalici pe marginea drumului.

Conform expresiei ”muncim, nu gândim”, într-un mare exces de zel, lucrătorii Direcției de Servicii Publice din subordinea Primăriei au blocat mașinile parcate în zonă.Proprietarii autoturismelor ”sechestrate” și-au pus mâinile în cap atunci când au găsit  ”surpriza”.

”Eu ce fac acum? De ce nu ne-a anunțat de dimineață ca să nu o mai parchez aici? Chiar nu înțeleg ce e în capul celor care s-au apucat să monteze pilonii ăștia și mi-au blocat mașina”, a afirmat plin de năduf agentul de poliție de la arestul IPJ, Cătălin Pietraru, care s-a trezit cu mașina personală prinsă între piloni.

Primăria Bacău afirmă că montarea stâlpilor metalici a fost realizată la solicitarea Poliției și că anunțul de eliberare a zonei s-a făcut cu o zi înainte. ”Acolo oricum era un indicator de «parcarea interzisă». E o zonă de protecție pentru arestul poliției. Trebuie să protejăm instituția”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Pentru ”eliberarea” mașinilor ”prizoniere” muncitorii Primăriei au fost nevoiți să scoată din ciment  pilonii proaspăt montați. (O.F.)

3 Comments

  1. Daniela spune:

    Poate multi dintre noi avem suparari, tristeti, neimpliniri…dar ce mai conteaza, daca putem zambi putin, daca mai putem sa ne aplecam spre vraja ce sta sa vina, vraja serilor de vis, ca putem fi copii, ca putem trai emotia povestilor din copilarie… atunci putem fi fericiti, eu asa zic! Va daruiesc povestea lui Mos Nicolae pe imagini superbe si acorduri fine doar ptr a va umple sufletele!
    http://www.youtube.com/watch?v=fOD1LB209Mg&feature=player_embedded

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania