Liceenii moineşteni de la “Spiru Haret” participă la un program de dezvoltare personală

Elevii Liceului Teoretic “Spiru Haret” Moinesti vor avea sansa sa ia parte la un program inedit de leadership si dezvoltare personala, Leadership Autentic, dezvoltat de Fundatia LEADERS si sustinut de Petrom.

Leadership Autentic este un program gratuit care creeaza un cadru unic de dezvoltare, toate costurile fiind acoperite prin intermediul companiilor responsabile care investesc in educatia tinerilor.

Cei 25 de participanti, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, vor parcurge cele 4 module orientate in jurul unor teme precum Lideri si Leadership, Comunicare, De la viziune la rezultat, Vorbirea in Public si Feedback.

Leadership Autentic le ofera tinerilor atat o dimensiune teoretica, cat si o parte practica reprezentata de activitati de lucru in echipa si jocuri interactive care contribuie la sedimentarea informatiei prezentate pe parcursul training-ului. Programul va fi livrat de catre trainerul LEADERS, Elena Paslaru, cu o experienta de peste 5 ani in furnizarea si dezvoltarea de programe educationale destinate tinerilor.

Pe parcursul anului trecut, Leadership Autentic a fost implementat in peste 10 licee si a beneficiat de un feedback extraordinar din partea tuturor celor implicati: “Daca ar fi sa repet experienta, nu as ezita sa fac asta nicio secunda pentru ca o consider o experienta unica, o experienta care mi-a educat conceptiile si perceptiile asupra ideii de lider. Timpul petrecut in acest program am simtit ca a trecut cu mare usurinta, pentru ca totul s-a desfasurat intr-un cadru amabil, care mi-a permis sa ma exprim fara teama criticilor ce vor urma. In mod clar Leadership Autentic m-a ajutat in viitoarea cariera pe care doresc sa o urmez de avocat, m-a ajutat sa gasesc raspunsul la multe intrebari, sa ma cunosc pe mine, sa privesc tot ceea ce urmeaza cu responsabilitate si maturitate”, a afirmat Alexandra Mihaela Oprescu, participant Leadership Autentic, Colegiul National Ienachita Vacarescu, Targoviste.

____________________________________________________________________
Leadership Autentic este un program conceput de Fundatia LEADERS Romania. LEADERS Romania este devotata promovarii conceptului de leadership si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy, Leadership Education, Leadership Center, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor și LEADERS Awards.

(comunicat de presa)

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.