Google+

Şi-a înjunghiat mama, că nu i-a cumpărat un cal

Un bărbat de 35 de ani din satul Răcăuți, comuna Bucium şi-a lovit mama cu pumnii în cap, apoi a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie. Motivul furiei omului a pornit de la faptul că femeia nu i-a dat bani să-şi cumpere un cal.

Gestul plin de cruzime a fost făcut de faţă cu cele trei fetiţe ale sale de 9, 11, respectiv 13 ani. Femeia este în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean și medicii sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire.

Deoarece mama celor trei fetițe este plecată la muncă în Italia, micuțele au fost date în îngrijire bunicii materne. Ele vor primi consiliere de la un psiholog pentru a putea trece peste traumă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

„Din datele pe care le avem se confirmă faptul că bărbatul și-a agresat mama și este acuzat de tentativă de omor”, a declarat Felix Bănilă, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. (Olimpia Filip)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania