Handbal masculin // Au fost stabilite datele de disputare a sferturilor de finală din Cupa Challenge

Conducerile tehnice ale echipelor Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi ØIF Arendal din Norvegia au stabilit când vor avea loc sferturile de finală ale Cupei Challenge la handbal masculin.

Astfel, meciul tur de la Bacău va avea loc sâmbătă, 26 martie, de la ora 17.30, iar returul din Norvegia se va disputa duminică, 3 aprilie, de la ora 19.00 (ora României).

Referitor la dubla manşă cu băcăuanii, căpitanul norvegienilor, André Jørgensen a declarat pe siteul oficial al clubului: „Sunt mulţumit de tragerea la sorţi, nu e chiar cel mai greu adversar peste care am fi putut da. Suntem nerăbdători să jucăm împotriva unei echipe româneşti cu experienţă în cupele europene. Vom juca primul nostru meci în deplasare în cupele europene la Bacău şi sper să ne întoarcem cu un rezultat care să ne lase deschise şansele de calificare în returul pe care-l vom disputa pe teren propriu.”

Echipa norvegiană ØIF Arendal a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Challenge după ce a trecut în 16-imi de turcii de la Bahcesehir Koleji şi în optimi de slovenii de la RD Slovan Ljubljana, disputând toate meciurile pe teren propriu.

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.