Narcis Iustin Ianău a ridicat sala în picioare la „Românii au talent”

Narcis Iustin Ianău, elev în clasa a 9-a la Colegiul Naţional „George Apostu”, a avut o prestaţie de excepţie, după cum a afirmat juriul, în semifinala concursului „Românii au talent”.

Adolescentul de 16 ani a reuşit în această seară să ţină cu sufletul la gură nu numai colegii de şcoală, prietenii şi familia ci întreg Bacăul şi nu numai. La câtava minute de la prestaţia sa pe scena ProTv-ului ziariştii de la Adevărul de Seară Bacău au contactat-o telefonic pe Claudia Vasilache, profesoara sa de canto de la colegiul băcăuan.

Sunt mândră de prestaţia lui Narcis  şi ştiam că poate cânta perfect melodia pe care a pregătit-o. Recunosc că am avut emoţii când am văzut acel fum în jurul lui, deoarece îmi era teamă ca la un moment dat să nu-i cedeze vocea. Narcis nu m-a dezamăgit nici de data aceasta” a spus profesoara de canto.

Spre deosebire de prima ediţie a emisiunii, când Narcis a fost alături de doar fratele său Marius şi de tatăl său, de data aceasta în sală a fost prezentă şi mama sa, Florentina Ianău, venită din Italia ca să-l susţină.

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

2 comentarii la „Narcis Iustin Ianău a ridicat sala în picioare la „Românii au talent”

  • 6 aprilie 2011 la 18:34
    Permalink

    iustin, fii puternic, nu lua in seama vorbele rautacioase.Dumnezeu ti-a oferit un dar, arata ce poti. Prin tine Dumnezeu icalzeste sufletele oamenilor. Vocea ta pare un imn de lauda rostit intr-un altar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.