Un minor de 17 ani a omorât un tânăr în Tamaşi

În noaptea de 25 decembrie, în jurul orei 02.00, agenții de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Buhoci au fost sesizați despre faptul că pe DJ 252 în comuna Tamași, se află o persoană de sex masculin întinsă pe partea carosabilă și care prezintă leziuni la nivelul capului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde, din verificări au stabilit în timp ce  V. C., de 17 ani din comuna Blăgești și Marian Adrian L., de 25 de ani din județul Hunedoara, se întorceau de la discoteca din comună, între cei doi a avut loc o altercație și s-au lovit reciproc.

În urma conflictului Marian Adrian L. a rămas întins pe carosabil, iar echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acestuia.

Cadavrul tânărului a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Bacău în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Față de minorul de 17 ani a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 19 zile și a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Bacău.

 

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.