Google+

Incendii în mai multe comune din judeţ datorate coşurilor de fum

Chiar dacă afară este frig şi ninge, pompierii au intervenit în mai multe puncte din judeţ pentru stingerea unor incendii.

Scorţeni

Joi, 02.02.2012, ora 08:05, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în comuna Scorţeni, sat Scorţeni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coş de fum aparţinând numitului D. I. de 56 de ani. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă coşul de fum necurăţat, nu au rezultat pagube.

Dărmănești

Joi, 02.02.2012, ora 21:50, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti s-a deplasat în oraşul Dărmăneşti, str. Chimiei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coş de fum aparţinând numitului D. V. de 67 de ani. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă coşul de fum necurăţat, nu au rezultat pagube. Incendiul a fost lichidat în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Dărmăneşti.

Ștefan cel Mare

Joi, 02.02.2012, ora 21:50, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în comuna Ştefan cel Mare, sat Negoieşti, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coş de fum aparţinând numitului F. C. de 30 de ani. La sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că incendiul s-a extins la un perete al locuinţei. Aceasta era o construcţie cu pereţi din paiantă, acoperiş astereală lemn şi învelitoare din ţiglă şi tablă. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă o sobă de încălzire defectă, a ars circa 1 mp perete paiantă.

Agăș

Vineri, 03.02.2012, ora 02:56, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti s-a deplasat în comuna Agăş, sat Preluci, pentru a lichida un incendiu izbucnit în gospodăria numitei I. M., în vârstă de 69 de ani. Construcţia era de tipul casă de locuit cu pereţii din paiantă, acoperiş astereală de lemn şi învelitoarea din tablă. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă coşul de fum deteriorat, au ars aproximativ 80 mp din acoperişul casei de locuit şi bunuri din 2 camere.

Buciumi

Vineri, 03.02.2012, ora 05:02, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în comuna Buciumi, sat Răcăuţi, pentru a lichida un incendiu izbucnit în gospodăria numitului B. D.,  de 70 ani. La sosirea echipajului la faţa locului, s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit cu pereţii din paiantă şi acoperiş din astereală de lemn şi învelitoarea din ţiglă.  În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă amplasarea materialelor combustibile lângă sursa de încălzire, au ars aproximativ 25 mp din acoperişul casei de locuit. Incendiul a fost lichidat împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Buciumi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania