Bărbat arestat după ce a agresat un poliţist

Un bărbat de 26 de ani din municipiul Bacău este cercetat în stare de arest preventiv după ce i-a dat unul polițist cu gaz lacrimogen în ochi, l-a lovit și i-a rupt hainele de pe el.

Omul legii fusese sesizat cu câteva minute mai devreme că trebuie să intrevină, deoarece trei tineri încearcă să spargă geamul unui chioșc de ziare de pe strada 9 Mai.

Poliţiştii au somat cele trei persoane, dar aceştia au încercat să fugă. Unul dintre agenţii de poliţie a început urmărirea lor şi a reuşit prinderea unuia. Bărbatul a încercat să scape, folosind un spray iritant-lacrimogen, pe care l-a pulverizat poliţiştului în faţă. Acesta a continuat să se opună procedurii de imobilizare, a lovit poliţistul în zona gambei piciorului drept şi i-a rupt mâneca gecii”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău.

Din verificările ulterioare efectuate de poliţişti, a reieşit că tânărul era însoţit de fratele său şi de o altă persoană a cărei identitate nu a putut fi stabilită până în prezent.

Pe numele bărbatului de 26 de ani, instanţa Judecătoriei Bacău a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Medicii Spitalului Județean de Urgență i-au acordat polițistului îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea sa.

” În continuare se desfăşoară activităţi în vederea identificării, prinderii şi stabilirii cu exactitate a participaţiei penale a celorlalte două persone„, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.