Google+

Se circulă în condiții de iarnă în județul Bacău. Nu sunt drumuri blocate

Urmare a ninsorilor abundente, în judeţul Bacău, la această oră, nu sunt drumuri blocate, nu sunt semnalate evenimente rutiere deosebite sau situații critice, dar se circulă în condiții de iarnă. Se acționează pentru degajarea drumurilor cu 9 autospeciale cu răspânditor antiderapant și lamă.

Pew toate drumurile județene se circulă în condiții de iarnă pe un carosabil cu zăpada bătătorită. S-a acţionat și se acționează în continuare cu 34 auto cu răspânditor şi lamă pentru lărgirea drumurilor, îndepărtarea zăpezii de pe carosabil și împrăștierea de material antiderapant.

La această oră nu există blocaje pe drumurile județene, circulația este mai îngreunată doar pe DJ 252 Corbasca – Gherdana.

În municipiile, orașele și comunele județului nu au fost semnalate probleme deosebite, se acționează și astăzi la curățarea rețelelor stradale de zăpadă și la îmbunătățirea condițiilor de trafic în special în zonele urbane.

În condițiile scăderii accentuate a temperaturii, funcționează în continuare cele 13 spații amenajate special pentru persoanele fără adăpost în municipiile și orașele județului, unde, în special pe timpul nopții, sunt asigurate condiții de cazare, hrană și asistență medicală.

Nu sunt semnalate probleme deosebite vizavi de furnizarea utilităților publice (apă, curent electric, gaz metan).

(comunicat Prefectura Bacău)

One Comments

  1. marian spune:

    Cetatenii sunt izolati pe drumul (DJ 243 B) între localităţile Parincea – Năstăseni – Poieni nici o masina nu a trecut sa curete drumul., primarul comunei nu a nici o masura in aceasta problema, de a repara si intretine drumul. Nici firmele de transport persoane nu mai vor sa circule pe aceasta ruta din cauza drumului. Poate se iau masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania