Google+

VIDEO Ultima dorinţă a lui Dumitru Sechelariu a fost să îşi ceară scuze de la Viorel Hrebenciuc, Gigi Becali şi Romeo Stavarache

seke2Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, va fi condus marţi pe ultimul drum de un cortegiu format din 50 de maşini, pe un traseu lung de aproximativ trei kilometri, care va traversa centrul oraşului. Familia a anunţat că, în faţa Primăriei Bacău, cortegiul funerar va opri pentru un scurt moment de reculegere.

Sergiu Sechelariu, fratele lui Dumitru Sechelariu, a făcut câteva declaraţii pentru reprezentanţii presei adunaţi în faţa holului unde a fost depus catafalcul:

„Ultima dorinţă a fratelui meu, pe care m-a rugat s-o transmit, a fost să-şi ceară scuze public lui Viorel Hrebenciuc, Gigi Becali şi Romeo Stavarache. Cu Viorel Hrebenciuc a apucat să vorbească la telefon, Gigi Becali nu era în ţară, iar cu Romeo Stavarache n-a mai vorbit”, a spus Sergiu Sechelariu.

Contactat de jurnaliştii „Adevărul”, Gigi Becali a declarat că va participa mâine la înmormântarea lui Dumitru Sechelariu.

Agripina Sechelariu, mama răposatului, a ajuns la priveghi însoţită de nepotul Doru Sirius Sechelariu şi de mai mulţi responsabili din conducerea trustului „Deşteptarea“.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania