Cum a slăbit fără regim fiica Dr. Oz

Daphne Oz, fiica cea mare a celebrului Dr. Oz, specialist în diete de slăbire, a fost supraponderală în adolescenţă. În prezent Daphne Oz are o siluetă perfectă, se menţine de şapte ani la aceeaşi greutate, fără să ţină o dietă, ci doar consumând alimente sănătoase.

Ea a precizat că tocmai dietele pe care le-a încercat de-a lungul anilor au fost cele care i-au deteriorat silueta. Principiul pe care merge acum este acela de a face schimbări utile în stilul tău de viaţă şi de alimentaţie, astfel încât să nu te înfometezi şi să nu fii nevoită să urmezi tot felul de diete.

Printre cele mai eficiente soluţii care au ajutat-o să slăbească se numără următoarele:

Mănâncă doar gustări sănătoase precum migdale, mere, pere şi alte fructe. Un produs preferat de ea sunt chipsurile din banane, însă cele deshidratate simplu fără adaos de zahăr, ulei şi alte arome.

Este adepta consumului de ceai, despre care spune că este de-a dreptul obsedată. Ţine mereu în casă mai multe tipuri de ceaiuri pe care le consumă cu regularitate.

Foloseşte o mare diversitate de condimente. Atunci când nu eşti obişnuită să mănânci anumite legume, pentru că nu le suporţi gustul este foarte uşor să foloseşti condimentele pentru a conferi mâncării un alt gust care nu te deranjează. Daphne preferă oregano pe care îl poate consuma peste orice.

Mâncarea ei vegetariană preferată este fasolea cu chilli. Fasolea uscată/năutul/lintea cu sos de roşii şi chilli este una dintre reţetele preferate ale lui Daphne. Foloseşte frecvent ardeiul iute deoarece stimulează metabolismul şi intensifică arderea grăsimilor.

Prepară foarte des orez integral. Niciodată nu-i lipseşte din casă orezul integral pe care îl prepară frecvent şi-l consumă cu în diverse combinaţii de legume şi carne slabă.

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *