Google+

UPDATE 40 de hectare de pădure ard în comunele băcăuane Agăş şi Asău

incendiu

UPDAŢE Un puternic incendiu, ce a cuprins zeci de hectare de pădure, s-a declanşat vineri şi în comuna Asău. 25 de pompieri militari sunt mobilizaţi pentru acţiunea de intervenţie din Asău. Incendiul din Agăş a fost localizat sâmbătă.

Pompierii militari se luptă de marți cu incendiul ce a cuprins aproximativ 40 de hectare de pădure din comuna băcăuană Agăș.

Misiunea reprezentanților ISUJ este îngreunată de vânt și de faptul că în zonă nu există surse de apă,

Intervenţia pompierilor militari este îngreunată şi din cauza existenţei elementelor de muniţie rămasă neexplodată, din timpul conflictelor militare.

În cele trei zile de misiune au fost ridicate 11 tuburi de cartuşe, calibru 7,22 mm şi un proiectil exploziv, calibru 100 mm. Muniţia a fost transportată în siguranţă şi depozitată în vederea distrugerii, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISUJ Bacău.

One Comments

 1. murariu dan spune:

  referitor la incendiu….ma aflam pe valea muntelui,mai exact in localitatea Valea Rece,la limita de judet Harghita cu Bacau,iar pe unul din versanti se vedeau flacari mari.am sunat la 112…..dar sa vezi…..cine sant?
  de unde sun?
  sunt sigur?nu e un foc de picnic?
  se mai vede?
  nu a sarit nimeni sa stinga?
  in plus cel de la telefon parea ca nu stie romaneste…apoi sant resunat…..si mi se spune…ai vazut dom le ca n-a fo nimica?
  de fapt ploua .si ploua tare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania