Idilă între doctorul băcăuan Constantin Stan şi Andreea Berecleanu

dr stanDupă 15 ani de mariaj, Andreea Berecleanu a divorţat şi s-a implicat într-o nouă relaţie. Prezentatoarea tv se iubeşte de ceva timp cu medicul estetician, Constantin Stan, cel care a afirmat în repetate rânduri că din showbiz-ul autohton Andreea Berecleanu are chipul cel mai aproape de perfecţiune.

Andreea Berecleanu s-a lăsat pe mâna medicul estetician, Constantin Stan, din 2011, când a apelat la acesta pentru a se face mai frumoasă.

Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Putin botox injectat periodic este suficient în cazul ei„, declara recent medicul Constantin Stan, cel care a întinerit-o pe Andreea.

INTERVIU Dr. Constantin STAN, un brand în chirurgia plastică

Dr. Constantin Stan este considerat cel mai bun chirurg estetician din România, cu o experienţă internaţională de peste 30 de ani. Medicul a avut o relaţie de dragoste cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic. Aceasta părăsise Capitala şi se mutase la Bacău pentru a fi mai aproape de iubitul ei celebru, care deţine clinica Medical Service în oraş. sursa: click.ro

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.