Acţiuni educative la Colegiul „Vasile Alecsandri”

În săptămâna 15-22 decembrie 2013 La Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Bacău se desfășoară mai multe evenimente, după cum urmează:

  1. Marți, 17 decembrie 2013, începând cu ora 13:00, în Amfiteatrul colegiului va avea loc Retrospectiva Anului Comenius în CNVA. Cu această ocazie, vor fi prezentate și diseminările privind mobilitățile individuale Comenius pentru elevi, care i-au avut drept beneficiari pe Mădălina Comorașu (clasa a XI-a C) și Georgiana Baciu (clasa a XII-a G) de la CNVA și pe elevii belgieni Donovan Dive și Florence Blondiaux. Responsabili activitate: director, prof. Liliana Aflorei; prof. Lidia Blidariu și echipa de proiect STRANHECE; elevii beneficiari ai mobilităților.
  2. Miercuri, 18 decembrie 2013, începând cu ora 13:00, în holul central al colegiului, va avea loc cea de-a IV-a ediție a Simpozionului – Concurs de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou în zona Moldovei din cadrul Proiectului Cultural „Promovarea specificului naţional prin specific regional”. Evenimentul are ca partener Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, prin conf. univ. dr. Ioan Dănilă, și este coordonat de prof. Călin Boambă, de la CNVA. Responsabili activitate: prof. Călin Boambă, prof. Ramona Palade-Jitaru, prof. Ramona Mocanu, direcțiunea colegiului.
  3. Joi, 19 decembrie 2013, începând cu ora 11:00, în cadrul colegiului va avea loc activitatea „Împreună, de Crăciun”, ca parte a acțiunilor de voluntariat ale elevilor din CNVA desfășurate în Proiectul social-caritabil „Să fim de folos!”. Invitați vor fi cei 20 de copii cu dizabilități de la Centrul de Tip Familial „Dragoș Vodă” din cadrul Centrului „Ghiocelul”. Responsabili activitate: coordonatorii proiectului – director, prof. Liliana Aflorei și prof. bibl. Maria Crețu.

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.