Google+

SOCAR inaugurează benzinării în Bacău, Buzău, Focşani şi Adjud

socarJoi, 13 februarie 2014, compania SOCAR inaugurează patru staţii de alimentare cu carburant situate în oraşele Bacău (str. Republicii 139), Buzău (şoseaua Nordului), Focşani (str. Cuza Voda) şi Adjud (str. Republicii).

Cea mai mare benzinărie din grupul celor nou deschise este staţia din Focşani, cu o suprafaţă de peste 6000 mp. Restul staţiilor sunt desfăşurate pe suprafeţe de 2500 mp (Buzău), 1300 mp – Bacău , 1574 mp – Adjud. Investiţia totală angrenată în finalizarea noilor staţii se ridica la circa 4 milioane de euro.

SOCAR deţine în România, prin deschiderea noilor benzinării din Buzău, Focşani, Bacău si Adjud, 24 de staţii de alimentare.

Continuăm campania de extindere la nivel naţional fiind foarte aproape de finalizarea de noi staţii în mai multe oraşe importante din ţară, a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Toate cele patru staţii multifuncţionale sunt dotate cu pompe de alimentare  pentru autovehiculele de mare tonaj şi oferă servicii regăsite în întreaga retea SOCAR: alimentare cu carburant, servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apă), magazin multi-produs, Cafe Nar, servicii de orientare în trafic prin info-chioşc digital, tablete pentru clienţii care vor sa navigheze pe internet dar şi produse tradiţionale regăsite doar în reteaua SOCAR precum: cafea la nisp, fresh-ul de rodii şi shaorma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania