„UNITED” – Concert marca Bogdan Ota în Iaşi

bogdan ota„UNITED”, un spectacol total de sunet, lumini și efecte speciale, semnat de băcăuanul Bogdan Ota, va avea loc pe 26 și 27 februarie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților Iași.

Peste 50 de artiști, muzică, balet și proiecții video se întâlnesc într-un spectacol despre conexiunea spirituală dintre oameni și depășirea iluziei separării, afirmă organizatorii.

Mai mult, Bogdan Ota va prezenta în primă audiție compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album, pe lângă lucrările muzicale de pe primul său CD ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord. Biletele se gasesc la agentia de bilete a Casei de Cultura a Studentilor şi în Palas Mall.

Povestea băcăuanului Bogdan Alin Ota, ocupantul locului II la concursul „Norvegienii au talent“ VIDEO

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011.

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.