JUDO – Cupa “Memorialul V.Tabarcea“

judoÎn zilele de 10-11 octombrie 2014 s-a desfăşurat în localitatea Sângerei (reşedinţă de raion) Turneul Internaţional de judo „Memorialul V. Tabarcea”, dedicat memoriei unui fost sportiv.

Concursul s-a desfăşurat pe două spaţii de luptă cu saltele originale de concurs, în prezenţa a 200 de sportivi participanţi din Ucraina, România, Rusia şi Republica Moldova. Singurul inconvenient pentru unii sportivi a fost că s-au luptat cu unii mai mari decât ei. Din România au participat doar șase sportivi legitimați la SCM/J.C.Royal Bacău, care au obţinut următoarele rezultate :

medalie de argint – Prosie Dragoş – 50 kg.

medalie de bronz – Cremene Ştefan – 42 kg.

locul V – Pravăţ Ianis – 38 kg.

Ceilalţi trei sportivi, fiind născuţi în 2003 și 2004, nu au reuşit să urce pe podium.

Cei clasaţi pe locul I au primit premii în materiale sportive şi numerar, în afara medaliilor şi diplomelor. Gazdele au fost foarte atente şi s-au întrecut în a ne simţi bine ca „musafiri în ospeţie”, cum i-au considerat pe toţi participanţii.

Am rămas plăcut surprins de prezenţa şi salutul adresat de către domnul Gheorghe Meaun, preşedintele raionului: ,, Adresez salutul meu personal tuturor celor care participă la acest turneu internaţional, iar din partea comunității pe care o reprezint, vă urez bun venit, şi vă invit în ospeţie la noi, pentru a afla cât mai multe despre Raionul Sîngerei.’’

(Florin Filioreanu)

Sport Bacau

Ultimele stiri sportive din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.