Google+

Competiție spectaculoasă de Supermoto și Scutere în Bacău

 afis Speed ParkCampionatul National la Supermoto si Scutere vine pentru prima oara pe pista Speed Park din Bacau, dupa ce in anul 2013 o parte dintre pilotii consacrati au participat la Speed Park Moto Challenge Cup. Cei mai buni piloti se vor intrece pe 15 și 16 August, intr-una dintre cele mai spectaculoase competitii din motorsportul romanesc.

Regulamentul particular al competitiei prevazut de catre Federatia Romana de Motociclism prevede 7 clase (J III, J II, SM65, SM85, S OPEN, HOBBY, SCUTERE) in cadrul carora pilotii se vor intrece pentru stabilirea clasamentului national la fiecare in parte.

Suplimentar, respectand traditia Speed Park Moto Challenge Cup, vor fi create clase hobby la care vor participa toti cei care sunt pasionati de moto, atat cei experimentati, cat si cei debutanti: clase de viteza, indemanare si conducere defensiva. 
Totodata, pe cealalta pista a complexului Speed Park va avea loc Intrunirea pasionatilor Moto in cadrul unor probe special gandite pentru amatori si debutanti in moto. 

Evenimentele se vor desfasura sub sloganul STOP ACCIDENTELOR – ALEGE VIATA, exista si motociclisti in trafic, sustinut de Moldavia Bikers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Personalizari textile

Ora exacta Romania