VIDEO Când se finalizează centura Bacăului

Asociația Pro Infrastructură prezintă o filmare aeriană cu cei 30 de km ai șantierului șoselei de centură Bacău (16 km de autostradă și 14 km drum cu 2 benzi de circulație), proiect început în martie 2019 și care se află la un stadiu fizic de execuție de peste 70%.

Tronsonul sud-vestic dintre DN11 și DN2 Sud (7,3 km de drum cu 2 benzi) este complet finalizat, fiind instalate inclusiv băncile și florile în spațiile de servicii.

Pe restul proiectului, ce include primii kilometri de autostradă din regiunea Moldova, lucrările avansează într-un ritm rapid. Zilele următoare va fi finalizată placa de suprabetonare a podului de 1,2 km peste râul Bistrița, iar în următoarele săptămâni va fi ridicat tablierul metalic pe cele 2 structuri ce traversează canalul Bistrița.

Realizarea umpluturilor, așternerea straturilor de asfalt, relocarea stâlpilor de înaltă tensiune, taluzarea cu pământ vegetal sau execuția rigolelor înaintează rapid, existând premisele ca lucrarea să fie complet finalizată cel târziu în primăvara anului viitor.

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.