Cum va fi vremea de astăzi și de mâine

Astăzi și mâine vremea nu va fi diferită de weekend, ba chiar vom continua să ne bucurăm de razele soarelui. Vor fi nori temporari în jumătatea nordică a României unde vor fi averse și fulgere.

Pentru Moldova, meteorologii anunță cer variabil și senin, dar și temperaturi de vară. Astăzi vom avea doar 24 de grade la Bacău și 28 de grade în Focșani.

Pe litoral nu vom scăpa de vânt, dar va fi puțin mai intens, va fi și soare. Valorile termice de astăzi vor crește până la 21 de grade în Sulina și 28 de grade în Cernavodă, în timp ce vremea de mâine se îmbunătățește.

În Muntenia soarele va fi generos și temperaturile vor sugera vara, temperaturile maxime de astăzi vor fi cuprinse între 28 de grade în Pitești și Târgoviște și 33 de grade în Giurgiu.

La București, prognoza meteo de astăzi arată că vor fi 31 de grade Celsius, mâine 28 de grade Celsius și poimâine temperaturile scad, sunt de așteptat 27 de grade Celsius și ploi.

Oamenii din Banat au o zi mohorâtă și înnorat cu ploaie pe tot pământul. Maximele de astăzi vor fi de 26 de grade la Reșița și 28 de grade la Timișoara. În Maramureș unde ne așteaptă o zi înnorată și ploioasă, temperaturile vor ajunge până la 27 de grade Celsius în Sighetu Marmației și 28 de grade în Satu Mare; la fel și în Crișana, pe lângă precipitații, vom avea intensificări ale vântului. Maximul zilei va fi în jur de 27 de grade în Oradea și 27 de grade în Arad.

În cea mai mare parte a teritoriului Transilvaniei vântul va avea o oarecare intensificare, vor fi semnalate ploi și temperaturile nu vor depăși astăzi 25 de grade în Miercurea Ciuc și 28 de grade în Sibiu și Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.