A fost lansat sistemul de operare Windows 11

Cea mai nouă versiune de Windows a fost lansată oficial şi va putea fi instalată inclusiv prin sistemul Microsoft de actualizări automate.
Utilizatorii Windows 10 vor primi, gradual, invitaţia de a face upgrade.
Cei care doresc să îl instaleze și nu vor să aştepte pot intra pe site-ul oficial şi iniţia de acolo procesul de update.
Există trei opţiuni:
folosirea asistentului de instalare, crearea unui stick sau disk bootabil cu kit-ul de instalare, ori descărcarea acestuia în format ISO. Ultima variantă va fi soluţia aflată la dispoziţia utilizatorilor ale căror PC-uri sunt considerate incompatibile de criteriile impuse artificial de Microsoft.
Aceştia pot descărca ISO-ul şi face instalarea manual, însă Microsoft nu le va livra update-uri automate, astfel că vor trebuie să reia acelaşi proces de fiecare dată când vor să-şi actualizeze sistemul.

Cerinţe minime de sistem              

Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu două sau mai multe nuclee pe un procesor pe 64 de biți compatibil sau sistem pe cip (SoC)

Memorie RAM de 4 GB

Dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mult

Placă grafică: Compatibil cu DirectX 12 sau o versiune ulterioară cu driverul WDDM 2.0.

Afișaj: Afișaj de înaltă definiție (720p) cu diagonală mai mare de 9”, 8 biți per canal de culoare.

Conexiune la internet: Sunt necesare un cont Microsoft și conectivitate la internet pentru configurare în Windows 11 Home

Dispozitivul dvs. trebuie să ruleze Windows 10, versiunea 2004 sau o versiune ulterioară, pentru a efectua upgrade-ul. Sunt disponibile actualizări gratuite prin Windows Update în Setări>Actualizare și securitate.

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.