Google+

Șefa Serviciilor Publice din Primăria Bacău, zilier de weekend

Viorica Marcu, actual deputat USL şi fosta şefă a Direcţiei Servicii Publice de la Primăria Bacău, a încasat bani, timp de un an şi jumătate, şi ca zilier în direcţia pe care ea însăşi o conducea. Din luna aprilie 2011, de când a intrat în vigoare Legea Zilierilor, şi până în decembrie 2012, când a […]

Full Story »

A murit Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului

Omul de afaceri Dumitru Sechelariu, cel care a fost primar independent şi PSD al  municipiului Bacău între anii 1996-2004, a pierdut la 54 de ani lupta cu boala de plămâni de care suferea de puţin timp. În această dimineaţă, el a decedat la un Spital din Viena. Acesta a fost operat de o echipă de […]

Full Story »

Legende urbane ce îngrozesc tinerii din Bacău

Mulţi băcăuanii vorbesc în aceste zile de un criminal în serie, care, de fapt, nu există. Specialiştii spun că ar putea fi un experiment electoral pentru a testa cât de repede se propagă o informaţie falsă. De mai bine de o lună, Bacăul este îngrozit de poveşti cu fete ucise şi aruncate sub podurile de […]

Full Story »

A mai rămas puţin timp până la „Zilele Bacăului”

Weekendul următor (5-7 octombrie) au loc „Zilele Bacăului”. Pe scena din zona Sălii Sporturilor vor cânta Nicolae Botgros, Holograf, Mandinga, Vunk şi Haiducii.

Full Story »

Centre de prim ajutor în judeţul Bacău. Vezi aici unde sunt amplasate

Acestea vor fi amplasate în următoarele locaţii:

Full Story »

Exit poll Antena 3: Stavarache 60%, Manolache 12,3%, Sechelariu 11,6%

Conform exit poll-ului făcut de Antena 3, Romeo Stavarache a câştigat al treilea mandat la Primăria Bacău, cu 60% din voturi. Pe locul doi în cursa pentru fotoliul de primar s-a situat Cristian Manolache (12,3%), iar pe al treilea loc Dumitru Sechelariu (11,6%).

Full Story »

Ameninţă că se aruncă de pe bloc pentru locuinţe ANL

Radu Cocârlea (42 de ani) şi Gruia Dragomir (32 de ani) s-au urcat, miercuri după-amiază, pe un bloc de garsoniere din Bacău, de pe strada Victor Babeş, şi au ameninţat că se aruncă în gol.

Full Story »

Arestat pentru trafic de influenţă pe lângă instituţii băcăuane: Oficiul de Cadastru, Primărie şi Prefectură

Omul intermedia rezolvarea unor probleme legate de obţinerea unor locuinţe ANL, sociale, acte de stare civilă, documente auto contra unor sume de bani.

Full Story »

Trei candidaturi la Primăria Bacău au fost respinse

Georgian Târnacop, Nicolae Zaharia (ambii independenţi), dar şi Vasile Botomei (din partea partidului Pro Demo) au încheiat, înainte de a începe, campania electorală.

Full Story »
Page 1 of 512345»

Personalizari textile

Ora exacta Romania