Google+

VIDEO Chuck Norris vs Jean Claude van Damme

Full Story »

Începe Festivalul Comediei Româneşti – festCO

George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie, va fi învestit, duminică, în funcţia de primar al „Oraşului Comediei Româneşti”, evenimentul marcând deschiderea Festivalului Comediei Româneşti – festCO, ediţia a XI-a, care va avea loc în perioada 16 – 23 iunie, în Bucureşti. Programul manifestărilor: DUMINICĂ 16 IUNIE 18.30 Teatrul de Comedie Deschiderea oficială 19.00 Teatrul de […]

Full Story »

VIDEO Cum îţi poţi proteja maşina de grindină

Metodă inedită de anulare a efectelor grindinei

Full Story »

VIDEO Apa care se transformă în gheaţă instant

  O modalitate inedită de a transforma instant apa în gheaţă este sa ai o sticlă cu lichid care a stat în frigider două ore, pentru a fi foarte aproape de temperatura de îngheţ. Daca torni apa din aceasta sticla pe o bucată de gheaţă, aceasta va îngheţa instant.

Full Story »

VIDEO Cum reacţionează copiii când gustă pentru prima oară ceapă sau măsline

Un videoclip amuzant arată modul în care copiii de vârste mici reacţionează atunci când gustă pentru prima dată un aliment, printre produsele degustate numărându-se ceapa sau lămâia.

Full Story »

VIDEO Melodie cântată la chitara cu o singură coardă

Full Story »

VIDEO Artă la micul dejun

Artista norvegiană Ida Skivenes a reuşit să facă din micul dejun o adevărată artă. Mai mult, ea a recreat tablourile pictoriţei Frida Kahlo şi cele ale lui Vincent van Gogh, cu ajutorul alimentelor.

Full Story »

Anonymous a atacat agenţia de ştiri din Coreea de Nord

Hackerii din gruparea Anonymous au atacat conturile oficiale de Twitter și Flickr ale agenției oficiale de știri a Coreei de Nord (Uriminzokkiri), folosită de autoritățile comuniste pentru a slăvi meritele regimului de la Phenian. Aceștia au postat o imagine cu liderul nord-coreean Kim Jong-un cu urechi și nas de porc și un Mickey Mouse tatuat […]

Full Story »

VIDEO FUNNY Treziți din somn în cele mai neașteptate moduri

Full Story »
Page 1 of 20123456»1020...Last »

Personalizari textile

Ora exacta Romania