Orange va reduce tarifele pentru convorbirile în roaming. Vezi noile oferte şi opţiuni

„Din 1 iulie, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Apelurile efectuate vor fi taxate cu 0,35 euro/minut, iar apelurile primite cu 0,11 euro/minut. Clienţii Orange care îşi vor activa din 15 iunie noile opţiuni de voce în roaming vor beneficia deja din momentul activării de tarife reduse la nivelul celor reglementate, pentru traficul realizat suplimentar”, se arată într-un comunicat al Orange România.

Din 15 iunie se vor lansa noi oferte pentru opţiunile Permis de vacanţă şi Favourite Country.

Permis de vacanţă poate fi activat de abonaţii Orange şi de utilizatorii de cartele preplătite şi include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise şi 1MB pentru internet pe mobil, valabile în Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova, la un tarif de 4,20 euro (fără TVA).

Pentru a fi folosită în Croaţia, SUA, Turcia sau China (exclusiv pentru abonaţi) opţiunea va putea fi activată cu 8,4 euro (fără TVA).

Cu Favourite Country, abonaţii Orange îşi pot alege o ţară favorită pentru care primesc minute de roaming la preţuri mai mici cu peste 40% faţă de noile tarifele standard impuse de Uniunea Europeană.

Opţiunea conţine 60 de minute în roaming la un tarif de 12,09 euro şi este disponibilă pentru oricare dintre ţările UE, Elveţia sau Moldova.

Pentru Israel sau Serbia se poate activa opţiunea Favourite Country cu 32, 25 euro în schimbul cărora se primesc 40 de minute de convorbiri.

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.