Curs de Leadership Conjunctural, pentru redefinirea conceptului de formare profesională

Pe 11 – 12 februarie 2012 Interactiv Ro Consult şi Doru Hututui, senior trainer, va invită la cursul Leadership Conjunctural, fenomenul care îţi va redefini conceptul de formare profesională!

Cursul va urmări restructurarea conceptului tradiţional de manager eficient şi vă va incuraja să fiţi flexibili prin folosirea unei varietăţi de stiluri de leadership, abilitate foarte necesară datorită diversităţii nevoilor subordonaţilor şi ritmului rapid al schimbărilor din business.

Programul vă va pune la dispoziţie o serie de instrumente prin care să aliniaţi obiectivele subordonaţilor şi obiectivele companiei, crescând astfel productivitatea în organizaţie. Relatiile și conversaţiile de o calitate superioara între manageri și subordonati îi vor face pe angajaţi să contribuie cu mai multa energie, creativitate și resurse la obiectivele companiei. Metodele aplicate în acest curs determină participanţii să lucreze in mod INTERactiv la nivelul propriu de dezvoltare şi să îşi îmbunataţească stilul de conducere.

Acest curs se adreseaza managerilor din pozitii de middle si senior management care au minim doi ani de experienţă pe aceste niveluri.

Relaţii la sediul Interactiv Ro Consult, str. Ştefan cel Mare nr. 8, sc. B, ap. 1, Bacău
Tel/fax: 0040 234 57 15 04

email: office@interactivroconsult.ro
office_interactiv@yahoo.com

 

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.