Tineret în acţiune: „Let’s Smile!”

smile1Elevii ferdinandiști au derulat Campania Let’s SMILE, în cadrul programului Tineret în acțiune SMYLE (Social Media & Youth – Learning for Emplyoment), în parteneriat cu GEYC (Group of  the European Youth for Change).

Un grup de eleve de la clasa a IX-a B (Romina Catană, Bianca Deleu, Delia Dobreanu, Eliza Hancerenco, Teona Harja, Mădălina Manole, Ioana Mărăndici, Andreea Palade, Mădălina Țucu), care au participant anterior la Seminarul Young Europeans in Digital Era, desfășurat în amfiteatrul Colegiului, au transmis comunității locale mesajul lor: ”Let’s SMILE”.

smile2

În incinta Complexului Comercial ARENA MALL Bacău, elevii, însoțiți de profesorul coordonator Mihaela Chiribău-Albu și de fotograful Romeo Mărăndici, au interacționat cu persoane de diferite vârste, prin întrebări legate de importanța competențelor digitale pentru reușita în carieră, pentru dezvoltarea autonomiei în învățare, pentru viitor în genere. Elevii au invitat persoanele cu care au intrat in dialog să facă fotografii cu pancardele SMYLE.

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.