Romeo Stavarache a fost arestat pentru 29 de zile deoarece a încălcat condiţiile de control judiciar

stavarache dnaPrimarul Bacăului, Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie a magistraţilor Curţii de Apel Bacău. El fusese reţinut, joi, de DNA pentru că ar fi primit mită peste 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri.
Magistraţii Curţii de Apel Bacău au decis arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a primarului Bacăului, Romeo Stavarache. Alături de primar, au mai fost trimişi în arest Liviu Cenuşă şi Liviu Goian. Procurorii DNA au adunat probe potrivit cărora cei trei s-au întâlnit în noaptea zilei de 26 iunie, imediat ce au fost eliberaţi din arestul Poliţiei Bacău, sub măsura controlului judiciar.
Una dintre condiţiile puse de judecători a fost ca cei trei să nu se întâlnească pe durata cercetărilor. Procurorii DNA au arătat în faţa instanţei că Romeo Stavarache a arătat intenţia de a încălca interdicţia de a nu comunica cu ceilalţi inculpaţi încă din momentul în care se află în sediul Poliţiei Bacău.
„În acest context, în timp ce se afla încă în sediul poliţiei, la ora 22:49:05 inculpatul Stavarache Romeo l-a contactat telefonic pe fiul coinculpatului Goian Liviu, Goian Claudiu Robert, între cei doi fiind purtată următoarea convorbire: citeste mai mult: adev.ro/n80yhj

Olimpia Filip

Olimpia Filip - jurnalist Bacău. A lucrat la Adevărul, Evenimentul Zilei, Tineretul Liber.

One thought on “Romeo Stavarache a fost arestat pentru 29 de zile deoarece a încălcat condiţiile de control judiciar

  • 4 iulie 2014 la 13:06
    Permalink

    Eu cred ca poate fi un semn bun. Dupa Becali si MM (Steaua), Adamescu (Otelul), Copos – fost Rapid, Penescu – fost Arges, Padureanu – fost Gloria, Mititelu – fost U. Craiova, toti acestia fiind inchisi, mai urmeaza: Niculae (Astra), Pinalty (Ceahlaul), Condescu (Pandurii), Paszkany (CFR) s.a.m.d. Daca urmatorii nu vor fura, vor ajunge banii (care au fost si asa cam multi, privind performanta realizata), deoarece Bacaul nu are vedete cu conctracte mari ! ! ! Celelalte cheltuieli, DACA SE VREA, se pot incadra in suma. Pana acum, numai un fraier nu vedea ca banii se topesc…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.