„Lotul Stavarache” se mută în arest la domiciliu

Magistrații de la Înalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenușă, cercetați pentru fapte de corupție să fie plasați în arest la domiciliu.

Admite contestatiile formulate de inculpatii Stavarache Romeo, Goian Liviu si Cenusa Liviu Vasile împotriva încheierii din 25 august 2014 a Curtii de Apel Bacau – Sectia penala, cauze minori si familie, pronuntata în dosarul nr. 504/32/2014.
  Desfiinteaza încheierea contestata si rejudecând:
  În baza art. 205 alin.10 Cod procedura penala, a art. 242 alin.2 Cod procedura penala, a art.218 alin.1 Cod procedura penala, înlocuieste masura arestarii preventive dispusa fata de inculpatii: – Stavarache Romeo – Goian Liviu si – Cenusa Liviu Vasile cu masura preventiva a arestului la domiciliu, pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 03 septembrie 2014 pâna la data de 02 octombrie 2014 inclusiv, masura urmând a se executa, de fiecare inculpat, la adresa mentionata.
    În baza art. 221 alin.2 Cod procedura penala, pe durata arestului la domiciliu, inculpatii au urmatoarele obligatii: – sa se prezinte în fata judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de câte ori sunt chemati; – sa nu comunice cu alti participanti la comiterea infractiunilor pentru care sunt cercetati (inculpatii Apostol Constantin, Casuneanu Costel), cu martorii Rusu Costica, Rusu Viorel, Padureanu Stelian Leonard, Cartas Titi, Armasu Daniela Isabela,
Ciubotariu Gabriela, Ciuca Luminita Viorica, Goian Claudiu Robert, Iliuta Radu Cosmin, Otetea Teodor, Tiprigan Ioan, Vinerica Clementina, Salomia Victor Dumitru, Done Cristian Eugen, Rîpa Alina, Sosu Constantin, Onica Nicolae, Gioseanu Constantin, Tomozei Maria, Balcanu Dan si Radu Constantin, cu exceptia martorilor de pâna la gradul al IV-lea inclusiv, domiciliile acestora fiind indicate în rechizitoriul emis de Ministerul Public – Parchetul de pe lânga Înalta Curte de
Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Bacau în dosarul nr. 107/P/2011 la 23 iulie 2014.

    În baza art. 221 alin.4 Cod procedura penala, inculpatilor Stavarache Romeo, Goian Liviu si Cenusa Liviu Vasile li se atrage atentia ca, în caz de încalcare cu rea credinta a masurii sau a obligatiilor care le revin, masura arestului la domiciliu poate fi înlocuita cu masura arestarii preventive.
  Desemneaza ca supravegherea respectarii masurii si a obligatiilor din prezenta sa fie realizata de organul de politie în a carui circumscriptie locuiesc inculpatii.

Înainte!

ziarul inainte editie de bacau. stiri, anchete, reportaje din Bacau

One thought on “„Lotul Stavarache” se mută în arest la domiciliu

  • 3 septembrie 2014 la 18:58
    Permalink

    Locuri de munca pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul ”Info” la adresa de email: exclusiv_afaceri@yahoo.com

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.